Welkom…..

scrabble-edit_

Op  3 augustus is het dan eindelijk zover. Mijn DayZero project gaat dan van start. Ik ben zo ontzettend geïnspireerd, gemotiveerd en enthousiast over mijn 101 things in 1001 days! Mijn challenge zal eindigen op 30 april 2018. Natuurlijk hoop ik al mijn doelen dan te hebben behaald. Mocht dit niet het geval zijn zal er een donatie gedaan worden aan KIKA. Voor meer informatie over dit goede doel kun je een kijkje nemen op http://www.KIKA.nl

Door over mijn project te schrijven op deze blog, hoop ik anderen te inspireren en aan te zetten zelf ook te kijken naar persoonlijke doelen en wensen. In het menu kun je terugvinden wat het DayZero project inhoud. Op http://www.dayzeroproject.nl kun je nog veel meer inspirerende blogs vinden.Voor de lezers die iets meer willen weten over mij, onder het kopje ‘About’ zal ik wat meer over mijzelf vertellen.

Geniet van de mooie verhalen die er zeker komen en lach om alle mislukte pogingen die onvermijdelijk zijn!

Liefs Lotte

3 gedachtes over “Welkom…..

  1. Echt leuk, veel succes met je doelen! Ik hoop dat het mij ook gaat lukken, en dat we in ieder geval al onze gezamenlijke doelen gaan verwezenlijken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s